www.Sportygundogs.com

Besøg min web-butik; www.sportygundogs.com , hvor kvalitets træningsartikler, hundepuder og andet til den arbejdende hund er nøje udvalgt efter at det er blevet testet her i kennelen og til vores træning.

onsdag den 8. maj 2013

Poetiske Hvalpe?? Penny hvalpe i hvalpekassen

Vi ved ikke (endnu) hvor poetisk det bliver, men Hillus Holland og Broadlaw Dirk blev 17 April 2013 forældre til 5 fine hvalpe. 1 tøs og 4 hanner.

Fødslen gik fuldstændig uproblematisk. Penny er ved at være en rigtig erfaren mor.

5 dage efter fødslen blev vi kontaktet med en forespørgsel vedr. en hvalp i pleje. En tæve havde mistet alle på den denne ene hvalp og tæven var meget afvisende overfor hvalpen. Vi blev enige om at gøre forsøget og selvom Penny havde helt styr på at det IKKE var hendes hvalp, så er det endt med at hun 100 % har accepteret at være Plejemor for den lille tæve hvalp. De første par dage var vi nervøse for om Penny ville skade den lille ny, og sov igen ved siden af hvalpekassen, for at give moralsk opbakning.

Tilbage til det poetiske..... Hvalpene er nu registreret i DKK, og eftersom de skal navngives inden de er fyldt 3 uger, så har jeg været i gang med at finde på navne.

Både Penny og Clyde kommer fra samme Kennel i det Skotske område ved Leadhills. Derfor vendte jeg blikket mod Leadhills og fandt at digteren Allan Ramsay er født hos Minearbejdere i den by i 1600 tallet.
Temaet for dette kuld blev derfor Engelsk, skotsk og Irske Poeter!

Batmoors´ Poetic Jane Austen (Sort tæve)
Batmoors´ Poetic Oscar Wilde (sort han)
Batmoors´ Poetic Thomas Hardy (gul han)
Batmoors´ Poetic Robert Fergusson (gul han)
Batmoors´ Poetic Allan Ramsay (gul han)

Hvalpene er begyndt at kravle rundt i hvalpekassen og har fået øjne. De er store og kraftfulde om minder meget om kuldet efter samme kombination fra sidste år.

Der er fortsat 1 gul han tilbage i kuldet her. Ring på 24834017, hvis du er interesseret.





Ingen kommentarer: