www.Sportygundogs.com

Besøg min web-butik; www.sportygundogs.com , hvor kvalitets træningsartikler, hundepuder og andet til den arbejdende hund er nøje udvalgt efter at det er blevet testet her i kennelen og til vores træning.

mandag den 26. november 2012

Jagtsæson.. er træningssæson

I fuld gang med jagter og opsamlinger.. det er et godt hundeliv herude i Kennel Batmoors.

Der er travlhed i kennelen. Der har været tæver til parring og heldigvis gik det efter bogen!
Clyde (Broadlaw Dirk) har haft svensk besøg og Josh har parret en tæve i det Østjydske.
Thomas var i Irland og starte DKJCH DKWTCH på Open Trials, desværre uden vinderplacering men med helt fantastiske trænings og prøveoplevelser med hjem i rygsækken. Og ikke mindst vores nye lille hvalp fra Irland, en lille gul nysgerrig sag.

I flere år har det været sådan at Jagtsæsonen også var lige med en pause i holdtræningen.. Men i år er det væsentligt anderledes.

Jeg kører fortsat unghunde hold for de hvalpe, der startede op i sommers, herunder vores egne hvalpe efter Hope.. Nu er snart 7 mdr. og vi kan virkelig se at der sker god udvikling..

Derudover kører der minihold, hvor vi fokuserer rigtig meget på at få lært hunden kontrol af impulser, hvilket er meget spændende at arbejde med, men også en rigtig svær process for de hundeførere, der har en hund, der pludselig springer af sted i snoren for at komme over og hilse på en anden hund.. eller snuse eller...

Og så startede nyt hvalpetræningshold op hos Dyrlægegården Mariendal sidste mandag.. Vi skal træne 7 gange hver anden mandag hen over de mørke måneder, men hvalpene er heldigvis ligeglade med at det er mørkt.. de vil bare gerne lære.

Udover hold træning, så giver jagterne rundt omkring os en enestående mulighed for dels at tilbyde vores hunde den aktivitet, de elsker allermest - Nemlig at samle fugle op.. og samtidig får vi mulighed for at træne vores hunde frem mod A prøverne.


Ingen kommentarer: