www.Sportygundogs.com

Besøg min web-butik; www.sportygundogs.com , hvor kvalitets træningsartikler, hundepuder og andet til den arbejdende hund er nøje udvalgt efter at det er blevet testet her i kennelen og til vores træning.

lørdag den 17. marts 2012

Batmoors´ Leadhills Mennock er parret..

Hope har nu haft flere parringer med Batmoors´ Gentle George Will og nu må vi håbe at hun bliver drægtig.. 63 dage går en tæve drægtig inden fødsel og vi håber at kunne se små tegn på at Hope er med hvalpe om godt 5 uger... Sidste år fik jeg tæverne scannet, fordi jeg simpelthen ikke kunne vente på at få af vide om der var hvalpe. Nu må vi se hvor nysgerrig jeg når at blive...

Også Hillus Holland er parret og meget skal gøres klar inden  fødsel.. fødekassen skal gøre klar.. og over i hvalpeløbegården, skal der spules og kalkes og lægges nye tæpper.
Her bor tæven og hvalpene inde i huset ved familien de første 4-5 uger.. så skal hvalpene have mere plads og kunne gå udenfor når der skal besørges, så flytter de over på den anden side af gårdspladsen.
Eftersom socialiseringen er ekstrem vigtig bliver hvalpene ved med at være på besøg i huset. Det er vigitgt at være godt introduceret til alle de mange forskellige lyde, der er i et hus, støvsugeren, børn, radioen og alt det andet..

Nu må vi se..

Ingen kommentarer: