www.Sportygundogs.com

Besøg min web-butik; www.sportygundogs.com , hvor kvalitets træningsartikler, hundepuder og andet til den arbejdende hund er nøje udvalgt efter at det er blevet testet her i kennelen og til vores træning.

tirsdag den 20. marts 2012

Batmoors Hunde på Fynsk c-prøve

Flere Batmoors´ hunde havde "vovet pelsen" og stillede på C-prøve i Tarup Davinde idag.
Rammerne kan man ikke ønske sig mere fantastiske, store vandhuller og gæs og ænder, der flyver rundt i området.

Batmoors´ Spot on Holly var med på brugsprøve og bestod med glans og blev dagens bedste brugsprøvehund. Stort tillyke til Flemming og Holly (mon det er gåpænt turene i skoven, der har båret frugt)

I begynder klasse stillede Hillus Powell datteren Stenhøjgårds Carla og arbejdede sig til en flot 1 præmie. Tillykke til Jan og Carla.
Flere andre Batmoors´ hunde stillede i begynderklasse, men en enkelt fugl på jorden og kaniner, der langt var at foretrække frem for ænder trak lidt ned på bedømmelserne. Det er vel også det som C-prøverne er til, at få afprøvet niveauet og blive helt skarpe på, hvor der skal sættes ekstra ind, inden det gælder officielle prøver.
I Vinderklasse blev Batmoors´ Gentle Princess Mary 3 vinder.. super flot vinderklasse Debut. Stort tillykke til hundefører Johannes og ejer Vibeke og familie:-)) 4 vinder blev Lars med Batmoors´ Wallace Maon.
1 vinder blev Hillus Powell datteren Stenhøjgårds Brit og Jan og 2 vinder blev Ove med sin Lærkereden hund.

I vinderklasse stillede yderligere to Batmoors´ hunde, men finaleposten, en meget lang vanddirigering var for stor en mundful i denne omgang.

Broadlaw Ebony bestod brugsprøven, så hun er klar til officiel begynderklasse.

Ingen kommentarer: