www.Sportygundogs.com

Besøg min web-butik; www.sportygundogs.com , hvor kvalitets træningsartikler, hundepuder og andet til den arbejdende hund er nøje udvalgt efter at det er blevet testet her i kennelen og til vores træning.

fredag den 27. januar 2012

Unghundene ved dyrlæge??

Igår var det blevet tid til at få vores 3 unghunde i røntgen... De bliver alle 3, 2 år i foråret, så nu var det tid til at se om de sundhedsmæssigt er okay og skal blive ved os som kommende avlsdyr.
De besøg ved dyrlægen er altid meget, meget nervepirrende for os. Vi har lagt mange timer i arbejdet med en unghund, men uanset hvor lækker og dygtig den viser sig at være, så er det også vigtigt at den sundhedsmæssigt ser okay ud.
Vores dyrlæge og hans sygeplejerske ved godt hvad disse timer betyder for hundenørder som os.. så der var ikke sat andre klienter til, der var brænde på pejsen og kaffe på kanden...
Umiddelbart syntes vi, at de alle 3 ser fine ud.. billederne af hofter og albuer er sendt til bedømmelse ved DKK og nu er det bare for os at vente på svar.

Også Hillus Holland var med ved dyrlægen for at få renset sine tænder. Stakkels Penny har snart været meget ved dyrlægen, men vi ville vente med tænderne til hun var over sin infektion og anæmi... Det viste sig ved grundigt eftersyn at Penny en knækket rovtand inde bagved og ud skulle den...

Idag virker alle hunde friske og rørige igen, der er ingen tegn på tømmermænd selvom de lignede firbenede fuldebøtter igår aftes.

Ingen kommentarer: