www.Sportygundogs.com

Besøg min web-butik; www.sportygundogs.com , hvor kvalitets træningsartikler, hundepuder og andet til den arbejdende hund er nøje udvalgt efter at det er blevet testet her i kennelen og til vores træning.

torsdag den 8. september 2011

I hundens tegn

Tiden går med hundetræning.... rigtig meget hundetræning og det er slet ikke så tosset endda:-)

Imorgen er både Hillus Powell og søster Hillus Holland med på vinder A på Hjortholm på Langeland. Rigtig spændene.. Det føles rigtig godt at vi begynder markprøvesæsonen.

Lørdag må det være familiedag og hviledag i kennelen, inden vi søndag drager til Skive for at deltage på workingtest... med Hillus søkende i vinderklasse og Hillus Holland datteren, Batmoors Leadhills Mennock i Åbenklasse...

Og så skal der pakkes tasker og Batmoor- bil inden vi d. 18 drager af til Irland for at bo ved Keith Matthews. Keith har booket os ind på et par træningsdage, hvilket vi glæder os rigtig meget til..Vi har meldt Hillus Powell og Hillus Holland til markprøver i Irland , men vi må se om vi er usandsynligt heldige og komme med på én markprøve.
Udover Hillus søkende skal Batmoors Leadhills Mennock og Batmoors Chasing Kate med på turen.. De har begge to været med på ture med Batmoor bilen, men nu skald e med ud og sejle og bo i bilen i en god uge..

Ingen kommentarer: