www.Sportygundogs.com

Besøg min web-butik; www.sportygundogs.com , hvor kvalitets træningsartikler, hundepuder og andet til den arbejdende hund er nøje udvalgt efter at det er blevet testet her i kennelen og til vores træning.

søndag den 14. august 2011

Trænings kursus i Region Sydsjælland

Fredag 16.00 startede vi kursus for instruktører og prøvelæggere i region Sydsjælland.
Fredag havde vi Surerup området med vand tilrådghed og lørdag stubmarker og remiser på et gods i nærheden, hvor vi venligst havde fået lov at komme.

Vi trænede fredag til 20.30 og igen lørdag fra morgen til først på eftermiddagen. Temaet var dirigering og vi gav vores bud på de mange forskellige øvelser, der kan tages i brug, når man bygger basistræningen ind i sin unge hund.
Det var to rigtig spændende dage og jeg synes vi fik mange rigtig relevante snakke om del-elementer og opbygning af træningen, så man sikrer at man bygger selvtillid ind i sin hund.
Især brugte vi god tid på "tillidsøvelser", som kan gøre det mere tydeligt for hundeføren om hunden har tillid til hundeføren og forsøger at løse øvelser ud fra signaler og kontakt med sin fører, eller om den ikke stoler på hundeføren og selv forsøger at løse situationerne, eller om den bliver usikker og går i stå.

Godt selskab, positive og nysgerrige hundeførere, godt vejr og super terræn gør at sådan to dage flyver afsted. Tak til region Sydsjælland for invitationen og det gode selskab. Vi ses derude;-)

Ingen kommentarer: