www.Sportygundogs.com

Besøg min web-butik; www.sportygundogs.com , hvor kvalitets træningsartikler, hundepuder og andet til den arbejdende hund er nøje udvalgt efter at det er blevet testet her i kennelen og til vores træning.

lørdag den 9. juli 2011

Hvalpetest

Igår blev Pennys hvalpe testet.. og det ændrede ikke meget ved vores eget billed af hvalpene. Imorgen skal vi til stranden og se hvad hvalpene siger til mågeskrig og havvand:-) Det er som regel meget trætte hvalpe, der kører retur i Batmoor-bilen efter sådan en strandtur.
Hvalpene skal idag bytte løbegård, så Gems hvalpe, der fortsat bor inden kommer ud i hvalpegården og Pennys hvalpe skal ind og bo inden de flytter hjemmefra om en uge. Den sidste inde socialisering med støvsuger/børneleg og diverse huslyde skal de have med sig, inden de rejser.

Tiden med hvalpene er gået utrolig stærkt. Nu er de daglige lufteture udvidet til en længere gåtur i marken med 4-5 voksne hunde og hvalpene virker fuldstændig trygge ved det høje græs og de udfordringer som terrænet byder på samt de voksne hundes selskab.

Ingen kommentarer: