www.Sportygundogs.com

Besøg min web-butik; www.sportygundogs.com , hvor kvalitets træningsartikler, hundepuder og andet til den arbejdende hund er nøje udvalgt efter at det er blevet testet her i kennelen og til vores træning.

fredag den 22. juli 2011

Det svinder i flokken

Dag for dag bliver vi lidt færre her på matriklen. Hele FTCH Viceroy og Hillus Holland- Penny kuldet er nu flyttet hjemmefra og vi har fået fine tilbagemeldinger fra de nye ejere. Hvalpene arter sig og virker til at være faldet godt til i deres nye hjem. Sidste hvalp fra det kuld blev afleveret tirsdag.
I denne uge har vi så småt sagt farvel til de første fra FTCH Adoraden Quinn og Altiquin Breeze kuldet. Igår aftes rejste to stk. hanner, Elder og Ash og imorges var der farvel morgenmad med Batmoors´Spot-On Holly, der skal bo på Tåsinge. Lige nu er der middagshvil og så rejser også den lille Hazel hjemmefra.

Nu er det ikke sådan, at vi kigger på hinanden og tænker " hva Søren skal vi så få tiden til at gå med??" Nej, nu skal der trænes noget mere, så vi kan blive mere klar til jagtsæsonen og forhåbentlig også til A-prøver i klubben..
På søndag er der B-prøve laaaangt oppe i Jylland (længere end Thomas lige havde set da han meldte til) og næste weekend er der B-prøve på Brahetrollborg..

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Så har batmoors spot-on hazel AKA sally snart været hos mig i en uge. og puuuha det er sjovt, hårdt, frustrerende, spændene, lærerigt og en masse andre ting. Den giver mig virkelig en masse dejlige timer, og der går ikke en dag hvor jeg kan se fremskridt.

Jeg er så småt begyndt at træne på at den kan blive alene hjemme, og dette går overraskende godt.

Så har den så småt lært at sitte, gå i snor og kommer gladeligt når man kalder den ved navn... Dog skal den opmundres en gang imellem for at få kontakt :)

Jeg har en rigtig god fornemmelse med Sally. Tror det bliver en forrygende jagthund. Den kan allerede nu apportere fint.

Glæder mig til hvalpetræning og håber at Sallys søskende også har det godt og de trives lige så godt som sally.

VH Steffen Henriksen, Svendborg

Unknown sagde ...

Hej Steffen

Mange tak for den fine rapport vedr. Sally.
Dejligt at høre at I efterhånden får lært hinanden at kende og at hun "arter" sig:-)
Vi har fået fine tilbagemeldinger på hendes søskende.
Vi ses.
Mange Hilsner
Iben