www.Sportygundogs.com

Besøg min web-butik; www.sportygundogs.com , hvor kvalitets træningsartikler, hundepuder og andet til den arbejdende hund er nøje udvalgt efter at det er blevet testet her i kennelen og til vores træning.

onsdag den 15. juni 2011

Læring og fantastiske mennesker

To er 4 dages hektisk aktivitet i kennelen veloverstået.
Fredag ankom mr. Swindelhurst fra Uk og lørdagen gik med rundtur i det Sydfynske og besøg ved uofficiel workingtest på Nakkebølle.  En oplevelse, der kunne drøftes igen og igen:-)
Søndag morgen kl. 9.00 ankom det glade hundefolk til fælles morgenmad og præsentation og så gik det ellers løs indtil mandag kl 18.00 hvor de sidste kørte hjem.
Tirsdag gik med bytur og lidt shopping inden vi måtte tage afsked med Jim og ønske god tur hjem til Blackpool.

Det har været nogle rigtig gode dage og Jim var god til at se vores udfordringer og give sit bud på hvordan ville løse det og derudover fik vi mange gode øvelser til selve basistræningen... og direkte svagheder blev kommenteret!!!!
Vores hvalpekøbere bidrog i høj grad med godt humør, en stor nysgerrig og mod og lyst på at spørge, men vigtigst af alt var alle kommet for at lære og suge det til sig som de kunne. De to dage blev til træning.. ingen konkurrence eller show off event og det var vigtigt for os!!
Billeder og træningstips ala Jim S følger senere

Ingen kommentarer: