www.Sportygundogs.com

Besøg min web-butik; www.sportygundogs.com , hvor kvalitets træningsartikler, hundepuder og andet til den arbejdende hund er nøje udvalgt efter at det er blevet testet her i kennelen og til vores træning.

mandag den 7. februar 2011

Alle hunde hjemme igen.



Familiefoto; fra venstre Hillus Holland, Stenhøjgårds Bonnie efter
Trompeterbakkens Dina og Hillus Powell, Hillus Powell og
sidst ude til højre; Hillus Powells´ anden datter Stenhøjgårds Betty
efter ham og Trompeterbakkens  Dina
  Så kom de sidste hunde og Thomas hjem fra ophold i Skotland.
Thomas har sammen med Hillus Powell, Daisy Hill Dancer, Hillus Holland, Altiquin Breeze og Batmoors´ Hope været på opsamling og træningstur i Skotland det meste af januar måned.
Vi havde krydset fingre for at Gem (Altiquin Breeze) ville være en del mere samarbejdsvillig og komme i løbetid derover, så hun kunne parres inden retur til Dk, men sådan blev det ikke. Så nu venter vi på, at Hillus Holland (Penny) og Altiquin Breeze (Gem) kommer i løbetid.

Vel hjemme igen, gælder det træning. Vi har begge konkurrence hunde og unge hunde, der trænger til at vi kommer ind i den vante rytme med den daglige håndtering og træning.
Ikke mindst skal de unge hunde her i foråret med ud og socialiseres og opleve hvad livet byder på.

Sideløbende bruges der fortsat masser af timer med hold træninger, deltagelse i markprøveudvalg osv.. og ikke mindst planlægning af forårets racearrangement, der i år skal afholdes på Sydfyn.
Det er også i starten af året at årsmøde i Labrador og i DRK afholdes og der vil vi naturligvis gerne deltage og gøre vores stemme gældende.

Ingen kommentarer: