www.Sportygundogs.com

Besøg min web-butik; www.sportygundogs.com , hvor kvalitets træningsartikler, hundepuder og andet til den arbejdende hund er nøje udvalgt efter at det er blevet testet her i kennelen og til vores træning.

tirsdag den 2. november 2010

Ny uge i fuld sving

Denne uge skal der trænes.. pudses og poleres..
Både Hillus Powell (Charlie) og Hillus Holland (Penny) er kommet med på prøver.

I den kommende weekend skal Charlie på prøve den ene dag og Daisy Hill Dancer den anden.. Og i næste uge er det så Pennys tur. Det bliver Pennys første vinderklasse prøve.

Daisy Hill Dancer var afsted på prøve i sidste uge og Thomas var meget tilfreds med hendes indsats dagen igennem. Hun løste alle opgaver i fin stil og havde et par gode løbere.. Men desværre uden at blive placeret, så nu håber vi det lykkedes.

Men ud over træningen af "markprøvehundende" skal vores unge hunde også trænes og stimuleres.. Vi forsøger at planlægge træningen så vi får skiftende terræn, men mange af de samme opgaver.

De 3 nye hvalpe har været med ved dyrlægen igen og lad os sige det mildt.. de er ikke det mindste nervøse over et dyrlægebesøg.. de gør deres bedste for at "smage" på hele klinikken med en del panik til følge... Alle tre er sunde og raske og vi er spændte på at se dem vokse til.

Ingen kommentarer: