www.Sportygundogs.com

Besøg min web-butik; www.sportygundogs.com , hvor kvalitets træningsartikler, hundepuder og andet til den arbejdende hund er nøje udvalgt efter at det er blevet testet her i kennelen og til vores træning.

søndag den 7. marts 2010

Søndags træning

Var en rigtig kold fornøjelse idag, men det var fantastisk at se at mange havde trænet seriøst siden sidste søndag og det kan man jo ikke andet end blive i godt humør af.
Med de "unge" hunde gjaldt det; Healwork, slalom og zigzag, hjemkald, sit på fløjte og håndtegn og for halvdelen introducerede vi "bliv, når der bliver kastet" - altid en kunst de første gange man beder sin unghund blive sidende, når der kastes, men oftest forstår de hurtigt, at det KUN kan betale sig at blive siddende, hvis man skal have lov at hente en dummy.
For de andre gentog vi tilbagesendinger. De lige linier og det at stole på "hånden" kan ikke gentages nok for den unge hund.

De "gamle" skulle have hundeførertræning på diregeringsøvelser. Det er en en fin balance hvornår man skal gribe ind og det skal trænes. Som vanligt afsluttes træningen også idag med walkup træning.

Ingen kommentarer: