www.Sportygundogs.com

Besøg min web-butik; www.sportygundogs.com , hvor kvalitets træningsartikler, hundepuder og andet til den arbejdende hund er nøje udvalgt efter at det er blevet testet her i kennelen og til vores træning.

mandag den 22. februar 2010

Sidste hvalpetræning (hundeførertræning for hvalpeejere)

Søndag bød også på den sidste hvalpetræning med hvalpene fra Hillus Powell og Altiquin Breeze- og sikke fine de er blevet. Snart 8 mdr. gamle, store unghunde nu.
Vi er jo sådan set godt ud over hvalpestadiet, men jagtsæsonens travlhed og så det her vejr har trukket hvalpetræningen ud i det uendelige.
I fredags skete miraklet, en mand og hans maskine lagde vejen forbi og vi har fået ryddet sne i marken!

Generelt for kuldet er deres gode kontakt med hundeføren. De vil meget gerne tilfredstille deres ejere, når altså hundeførerne husker at være tydelige i deres signalgivning.
De er nu introduceret til at træne healwork, sit på fløjte, bliv øvelse og hjemkald. Derudover har vi været flittige med søgeøvelser på fløjtesignal og de er introduceret til huskedummyer på linie.

Nu fortsætter vi med lydigheds/apporteringstræning.
Fri ved fod skal sidde lige i skabet og så skal den generelle lydighed pudses af. Hjemkald langs lininen med de andre hunde, der venter på at det er deres tur- bliv øvelsen skal indlæres stabilt og på længere afstand osv..
Sneen har ikke forhindret at træningen planlægges og vi krydser fingre for at der ikke kommer alt for meget nyt sne i marken, så teori kan omsættes i praksis.

Ingen kommentarer: