www.Sportygundogs.com

Besøg min web-butik; www.sportygundogs.com , hvor kvalitets træningsartikler, hundepuder og andet til den arbejdende hund er nøje udvalgt efter at det er blevet testet her i kennelen og til vores træning.

fredag den 25. december 2009

Hillus Holland er i England til parring

Forventningen var at Hillus Holland, Penny, ville komme i løbetid sidst i januar/ først i feb. 2010, men der blev vi overrasket. Penny kom i løbetid i december og vi talte dage, hvornår blev hun parret sidste gang? Hvor når skal hun derover ? Vi besluttede, at mellem jul og nytår var okay, men for en sikkerhedsskyld fik hun taget en blodprøve og den viste at parring givetvis ville være bedst omkring juleaften. En flybillet blev booket (igen), men de måtte melde tilbage at de engelske myndigheder ikke længere tillader at hunde flyves ind i landet med mindre de sendes som gods. Gode råd var dyre- Thomas kom ud på en længere biltur og var tilbage i DK juleaften kl 17.00:-). Nu krydser vi fingre for at parringen går godt og at Pennys mave snart begynder at vokse.
Nedenfor kommer lidt billeder far området. Thomas var med på walk up for at se handhunden i arbejde, og han var helt forelsket i det smukke område med masser af fasaner og snepper.


Ingen kommentarer: