www.Sportygundogs.com

Besøg min web-butik; www.sportygundogs.com , hvor kvalitets træningsartikler, hundepuder og andet til den arbejdende hund er nøje udvalgt efter at det er blevet testet her i kennelen og til vores træning.

søndag den 15. november 2009

Daisy Hill Dancer blev 2 Vinder m. ck idag

Thomas og "Mummi" har tilbragt en herlig dag på Saltofte - vinderklasse aprøve og Mummis præstation placerede hende som 2 vinder idag. Thomas er meget tilfreds med Mummi idag.
5 fine løbere leverede hun og derudover havde parret flere fine dirregeringsopgaver.
Vinder blev Flemming Nøhr, 3 vinder blev Birgitta Staflund med Will og 4 vinder blev Palle Ingeman.

Det var ikke kun på Saltofte, at motivationen var helt i top. Til hvalpetræning var der store fremskridt at spore. Kontakten var allerede forbedret.
Idag skulle vi afprøve tunnelen - oh du store verden. Nogle hvalpe skulle lige tænke over det, inden de bare strøg igennem, men alle kom igennem, nogle med førere (og der er man ked af, at man ikke ejer et videokamera). Så præsenterede jeg en søge aktivitet med plasticbøtter.
Hverken godbidder i plastic bøtter eller det at løbe gennem en tunnel, gør nogen til jagthund, men det er øvelser, der giver en hundefører mulighed for ar lære sin hvalp endnu bedre at kende. Hvad gør min hvalp? Hvornår en den modig og hvad gør den usikker?
Næste gang skal vi kigge på apport og søge fløjt, det introducerede vi sidste gang, så det har de haft 14 dage til at afprøve.

Ingen kommentarer: