www.Sportygundogs.com

Besøg min web-butik; www.sportygundogs.com , hvor kvalitets træningsartikler, hundepuder og andet til den arbejdende hund er nøje udvalgt efter at det er blevet testet her i kennelen og til vores træning.

fredag den 20. marts 2009

På vej hjem - efter en fantastisk tur.

 
Posted by Picasa


Josh på vej op gennem lyngen i det skotske højland.
Vi har har haft en helt fantastisk tur. Dels har det været et strålende vejr alle dage. Vi har trænet hund i skjorteærmer og vest - og det hjælper det gode humør på vej.
Men vi har også fået en varm velkomst hvor vi er kommet frem. Vi har taget mange, mange billeder og lige så snart vi kommer hjem skal de sorteres og så vil jeg selvfølgelig dele nogle af dem med Jer, her på bloggen.

Og vigtigst af alt - vi har haft rigtig god og lærerrig træning, både i Skotland ved Billy Steel og i Wales ved Roger Phillips. Masse af små gode tips og detaljer - så nu kommer vi hjem og er super motiverede.
Vores hunde, er deriomd ved at være trætte. En hel uge hjemmefra med lufteture de mest, for dem, mærkværdige steder ( langs Themsen i Oxford by og i diverse fårefolde rundt i hele England). Og så er de selvfølgelig blevet presset til det yderste med nye træningsøvelser hver dag! Det er hårdt at være prøveklud, men nu kan de få lov at puste ud imorgen, når vi lander hjemme på farmen og så skal den stå på træning, træning og mere træning.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det lyder som en fantastisk tur - hundetræning og pints. Jeg vil nok foretrække fodbold frem for speedway. Glæder mig til træning på onsdag.

Anonym sagde ...

Välkommen hem

Längtar efter bra träning men kan inte komma i helgen... :-(

Kram Birgitta