www.Sportygundogs.com

Besøg min web-butik; www.sportygundogs.com , hvor kvalitets træningsartikler, hundepuder og andet til den arbejdende hund er nøje udvalgt efter at det er blevet testet her i kennelen og til vores træning.

fredag den 26. december 2008

Julehilsner fra Vores Hvalpe.

Det er altid super hyggeligt når vores hvalpekøbere sender os en hilsen engang imellem og her ved juletid har vi været heldige at få både julekort og emails med billeder tilsendt af de kære hvalpe. Og vi er selvfølgelig glade for at vores hvalpekøbere melder tilbage, at deres hvalp er den bedste af dem alle!
Som opdrættere forsøger vi at få hvalp og ejer til at matche og vi bruger virkelig meget tid på at diskutere, hvilken hvalp i et kuld, der skal ud i hvilken familie. Derfor er det også dejligt at få tilbagemeldinger på hvordan hvalpene trives, ligesom vi er interesserede i at høre om hvordan de har udviklet sig både mht. træning/indlæring - temperament og sundhed. Alle sammen parametre, der giver os et fingerpeg om hvorvidt vores avlsarbejde er godt nok, og hvad der skal ændres for at tingene bliver endnu bedre.
Jeg vil gerne dele et par af de tilsendte billeder med Jer.


Zidane (efter Mummi og FTCH Drakeshead Indiana)
må vente på at "Hvalpehytten" bliver ledig.


Sådan en sød dreng kan ingen da stå for!

Jamie fra Sdr. Jylland ved juletid
(Josh & Maggie)



Ingen kommentarer: