www.Sportygundogs.com

Besøg min web-butik; www.sportygundogs.com , hvor kvalitets træningsartikler, hundepuder og andet til den arbejdende hund er nøje udvalgt efter at det er blevet testet her i kennelen og til vores træning.

mandag den 15. december 2008

IGL I Skotland 2008

Her kommer et par billeder fra Thomas` tur over og se IGL i Skotland først på måneden. Meningen med turen var at Thomas og jeg skulle kombinere IGL med træning hos Billy Steel (og jeg havde en hemmelig plan om juleshopping - I ved - julepynt og andre småting, der er uundværlige i alle hjem) hvor vi har købt vores Hillus unghunde, men vi måtte ændre planer i sidste øjeblik.
Da Thomas og Mummi (heldigvis) deltog ved Eliteprøve lørdag og søndag herhjemme, kunne Thomas først flyve til England mandag. Og sammen med Jakob fra Kennel Foged drog Thomas afsted til Skotland.
IGl blev afholdt i fantastisk flotte omgivelser i syd Skotland og som tilskuere havde man alle muligheder for at følge prøven.
Og alene det skotske landskab bød på store udfordringer for hundene - der var mange svære apporteringer på anden dagen og kun 6 hunde var med på 3 dagen - Finaledagen.
De fire placerede var;
1 Vinder: Mr. N Bayley med Craighorn Abby ( Abby opnåede samtidig titel som FTCH)
2 Vinder: Mr W.L Steel (senior) med FTCH Leadburn Viceroy
3 Vinder: Mrs S Halstead med FTCH Levenghyl Silvercloud of Drakeshead
4 Vinder: Mr W G Steel (junior) med FTCH Hillus Clyde.


På billedet ses 3 af de vinderplacerede i snak under frokosten på anden dagen.
Specielt fornøjede er vi over at Billy Steel blev 4 vinder med Hillus Clyde - der er efter FTCH Broadlaw Eva. Eva er mor til vores Hillus Powell og Hillus Holland.
Det let sneklædte landskab med bakker og super view for tilskuere

Bare et stemningsbillede - der er så stort og så smukt.



Ingen kommentarer: